MASSER AF GODE OPLEVELSER, SAMMENHOLD OG VENSKAB

FORHOLDENE ER GODE HOS STALD KÖNIG

2017

Den 9.-10. september holder vi stævne med FUR klubmesterskaber Stævnet er for ALLE - både rideskole, part og privat. Aftal med din ridelærer hvilken klasse du skal ride og tilmeld dig hos din ridelærer. Privatryttere skal tilmelde sig ved sms til Kiki.

Den 5. marts er der forældre kursus kl. 13-14 Dit barn er muligvis afhængig af at du hjælper med at fange hesten, børste, sadle og trække. Der for er det selvfølgelig vigtigt at du er fortrolig med at omgås hesten og ved hvordan man gør.

Vi inviterer derfor til forældre kursus hvor du kan få en introduktion i at omgås hestene, lære at sadle op på den rigtige måde og hvor du kan stille de spørgsmål du eventuelt mangler svar på.  

Tilmeld dig på 22 92 86 42

SØNDAG 12. marts KL. 10-13: HVORDAN PASSER DU EN HEST - kursus
Plejedag - Leonora viser og fortæller om hvordan du passer og plejer en hest. Dagen er for alle og parter forventes at deltage. Det er gratis at deltage

Tilmeld dig på 22 92 86 42

 

 

 

SØNDAG 25. MAJ KL. 10-13: HVORDAN PASSER & PUDSER DU HESTENS UDSTYR - kursus
Hvordan ser man om hovedtøjet passer? hvordan lægger man sadlen korrekt på? hvordan pudser man og samler et hovedtøj? Alt det og mange andre nyttige ting gennemgås på kurset. Dagen er for alle og det er gratis at deltage

ENETIMER I PÅSKEN
Mulighed for enetimer hos  Kate. Pris 250,- inkl. leje af hest

 

 

 

STALD KÖNIG | JONSTRUPVANGVEJ 55 | 3500 VÆRLØSE | TLF.: 24 86 89 05 | STALD@STALDKONIG.DK